Sport lineup

Megvan, mikor tér vissza Conor McGregor?

Conor McGregor meglepte a világot március 26-án azzal, hogy bejelentette visszavonulását a kevert harcművészetektől. Az ír bunyós utoljára Habib Nurmagomedov ellen állt ki még 2018 októberében, ahol veresége után tömegverekedés alakult ki.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Korábban 2016-ban már egyszer bejelentette McGregor, hogy abbahagyja, ám arról kiderült, hogy csak több pénzt akart kicsikarni saját magának. Most még nem jelenthető ki, hogy ugyanez az eset állna fönn, de régóta pörög a médiában az ír ketrecharcos visszatérése. McGregor is imád úgy posztolni a közösségi médiában, hogy attól beinduljanak a találgatások, hétfőn pedig újfent megtette, íme a sokat sejtető bejegyzés:

Ennél többet egyelőre nem tudni, a poszt alatt pörögnek a mémek és találgatások, annyi viszont biztos, hogy 2015 óta először lenne Írországban UFC-gála, McGregor pedig még sosem harcolt saját közönség előtt. Bizonyára hamarosan kiderülnek további részletek.

Kiemelt kép: Harry How/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik