Sport lineup

Az NFL címvédője és legjobbja is iszonyatosan nagyot játszott

Nagyon mozgalmas volt az NFL alapszakaszának második játékhete, az ember csak kapkodta a fejét az érdekesebbnél érdekesebb történések miatt.

Kezdjük a bajnokkal, a New England Patriots ugyanis lemosta a Miamit, Tom Brady 264 yardot passzolt és két touchdownt érő átadása volt, a 72. játékos, aki TD-t szerzett Brady passza után az az Antonio Brown lett, aki most érkezett a bostoniakhoz, és az utóbbi hetekben a botrányaival került a címlapokra.

A New England nemcsak támadásban, védekezésben is elképesztően hatékony volt, a védelem négy labdát is szerzett, ebből pedig két touchdownt is elért, így aztán nem csoda, hogy 43-0 lett a vége.

Az előző idény másik döntőse, a Los Angeles Rams nagy meccset nyert meg, igaz, a New Orleans Saints elleni csata már az első negyedben eldőlt, amikor a Szentek irányítója, Drew Breesnek megsérült a hüvelykujja.

A helyére beálló Terry Bridgewater 17 sikeres passzal és 165 yarddal zárt, a Saint pedig mindössze harmadszor maradt TD nélkül, amióta Sean Payton az edző. New Orleansben most mindenki azért szurkol, hogy a röntgen ne mutasson ki törést Breesnél, mert akkor hosszú hetekre kidőlhet a liga egyik legjobb irányítója.

Az előző szezon legértékesebb játékosa (MVP), Patrick Mahomes úgy vezette győzelemre csapatát, a Kansas City Chiefst az Oakland Raiders otthonában, hogy csak a második negyedben 278 passzolt yardja és 4 TD-passza volt. Ennél csak egy ember tudott jobban az elmúlt 40 évben egy negyed alatt, az imént említett Brees, aki 2008-ban 294 yardot passzolt össze.

53 yardos mezőnygóllal győzött a Chicago a Denver ellen, Eddy Pineiro korábban két mezőnygólkísérletet is értékesített 40 yardnál messzebbről, és harmadszor sem hibázott. A Chicago az edzőtáborban kilenc rúgójátékost is kipróbált, a mostani teljesítménnyel Pineiro talán meggyőzött mindenkit, hogy ő a megfelelő ember.

Az Atlanta elkapója, Julio Jones sorozatban a hatodik meccsén szerzett TD-t, és a meccset is ő döntötte el egy nagy futással két és fél perccel a vége előtt a Philadelphia ellen.

NFL, alapszakasz, 2. játékhét:

Los Angeles Rams – New Orleans Saints 27-9
Oakland Raiders – Kansas City Chiefs 10-28
Denver Broncos – Chicago Bears 14-16
Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles 24-20
Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks 26-28
Tennessee Titans – Indianapolis Colts 17-19
Baltimore Ravens – Arizona Cardinals 23-17
Miami Dolphins – New England Patriots 0-43
Detroit Lions – Los Angeles Chargers 13-10
Washington Redskins – Dallas Cowboys 21-31
Houston Texans – Jacksonville Jaguars 13-12
Cincinnati Bengals – San Francisco 49ers 17-41
New York Giants – Buffalo Bills 14-28
Green Bay Packers – Minnesota Vikings 21-16

 

csütörtökön játszották:
Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers 14-20

 

kedden játsszák:
New York Jets – Cleveland Browns 2.15

Ajánlott videó

Olvasói sztorik