Sport lineup

Lemészárolták a baseballjátékos családját

Szörnyű családi tragédia érte a Montgomery Biscuits nevű amerikai, alsóbb ligás baseballcsapat dobójátékosát, Blake Bivenst. A Virginia állambeli Keelingben helyi idő szerint kedd reggel az egyik szomszéd értesítette a rendőrséget, hogy egy női holttestet talált Bivensék házának kocsifelhajtójánál.

A kiérkező rendőrök a házban másik két holttestet találtak, és az azonosítás során kiderült, a három áldozat Bivens felesége, fia, valamint anyósa.

A rendőrség a környéket lezárva hajtóvadászatot indított a feltételezett tettes, Matthew Bernard ellen, aki nem más, mint Bivens feleségének öccse. A 18 éves Bernard meztelenül, fegyver nélkül rohant elő a közeli erdőből, de a rendőri felszólításra sem állt meg, és akkor sem sikerült megfékezni, amikor lefújták paprikaspray-vel. Végül a kutyákkal a helyszínre érkező kommandósok kapták el, és a rendőrség egyelőre a hármas gyilkosság indítékát próbálja kideríteni.

Bivens játékjoga a MLB-ben szereplő Tampa Bay Rayshez tartozik, de a Montgomery Biscuits nevű farmcsapatban játszik. A Montgomery és a Tampa Bay is közleményben jelezte együttérzését a játékossal, a Biscuits elhalasztotta a Chattanooga Lookouts elleni meccsét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik