Sport

Tényleg robbant a Tusup-bomba: magyar fiút edz Hosszú Katinka korábbi férje

Hosszú Katinka korábbi amerikai férje, Shane Tusup elindított egy YouTube csatornát, amelynek legelső videójában bejelentette, hogy csakugyan Ilaria Cusinato edzőjének állt. Az olasz úszó azzal tűnt ki 2018-ban, hogy 200-on csupán nyolc századdal volt Katinka mögött 2018-ban.

Lapunknak adott exkluzív interjújában még csak arról beszélt, hogy a válása után a padlóra került, ahonnan sikeres golfjátékosként, valamint motivációs tréningek vezetőjeként próbál felemelkedni, de megemlítette, hogy izgalmas történetekbe, kihívásokba beszállna.

Shane Tusup: Nem tagadom, padlóra kerültem
Az élet néha szívás, mondja Shane Tusup, akinek össze kellett kapnia magát, miután elvált Hosszú Katinkától, különben nem lenne hiteles a motivációs előadásokon. Soha nem tartotta magát úszóedzőnek, de bárki megkeresheti, akinek van egy jó ötlete. Interjú.

Ezt tudta Cusinato felmutatni. Az olimpia sötét lova című epizódban ráadásul elárulta Tusup, hogy már korábban is feltűnt neki a lány tehetsége.

A 2020-as lesz élete első olimpiája és azt mondta nekem, hogy aranyérmet szeretne. Nagyon izgatott vagyok, tetszik a hozzáállása és a kihívás, amit teljesíteni próbálunk. Vicces egyébként, 2016 őszén felkerült a listámra, amelyre azokat az úszókat írtam föl, akikre érdemes lesz majd odafigyelni a jövőben. Nagyon atlétikus, jól versenyez, nagyon sok olyan képessége van, ami nem tanítható

– magyarázza videójában az amerikai, hozzátéve, hogy hétfőn kezdődik a közös munka.

Ezután azonban jön, ami nekünk magyaroknak szintén fontos, valóban átveszi a 15 éves magyar tehetség, Bujdosó Zsombor felkészítésének irányítását is. Az „Ironos” időkben egyszer már az edzője volt, a videóban pedig csak kisöccseként becézi a magyar úszót, akiről keveset mondd, amellett, hogy „ő lesz Magyarország új reménysége”.

A videó szerint heti kétszer jelentkezik majd Tusup színfalak mögötti tartalmakkal.

Kiemelt kép: instagram.com/shanetusup/

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik