Sport

Edzőt vált a Bajnokok Ligája-győztes kézilabdacsapat

Meglepő bejelentést tett a kézilabda Bajnokok Ligáját megnyerő Vardar Szkopje: leváltják a vezetőedzőt. Az európai kupadöntőben Veszprémet legyőző Roberto García Parrondo nem önszántából döntött a távozás mellett, csakhogy elfogadta az egyiptomi válogatott felkérését a kispadra,az észak-afrikai ország szövetsége pedig nem engedte neki, hogy párhuzamosan klubedzőként is dolgozzon.

Hiába a feltámadás, a Telekom Veszprém újra elbukta a BL-döntőt
A második félidőben úgy nézett ki, hogy a magyar bajnok elkaphatja a Vardar Szkopjét. Az utolsó pillanatokat viszont az észak-macedón csapat bírta jobban.

Az észak-macedón csapatot a jövőben egy másik spanyol szakember, David Pisonero Nieto irányítja majd a jövőben, a klub honlapjának keddi közleménye szerint a 46 éves szakvezető szerződése két idényre szól.

Merészet húz ezzel egyébként a Vardar, mert Pisonero egy sérülés miatt 30 évesen visszavonult az aktív játéktől és felnőtt csapat vezetőedzőjeként mindössze két éve tevékenykedik. Korábbi kluba, az Atlético Valladolid élén előbb kilencedik, majd hetedik lett a spanyol élvonalban.

Kiemelt kép: Marius Becker/dpa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik