Sport

A sajtótájékoztatón is ment a beszólogatás a Szeged BL-meccse után

Írtunk róla, hogy a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata ugyan legyőzte a Vardart a negyeddöntő visszavágóján, de nem eléggé, így nem jutott be a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe. A feszült hangulatú találkozó végén aztán volt egy nagy lökdösődés is, nem csak a játékosok, hanem az edzők és a stábtagok is beszálltak, hosszú percekig állt a játék.

Nem való kézilabdapályára, ami a szegedi BL-meccsen történt
Mindenki nagyon sajnálja, hogy botrányos véget ért a Szeged-Vardar mérkőzés.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón is szóba került a vita, illetve az, hogy Roberto Parrondo, a Vardar vezetőedzője nem fogadta el kollégája, a Szegedet irányító Juan Carlos Pastor kézfogását. Pastor erre azt feleltel, hogy szerinte elegánsnak kell lenni akkor is, ha nyer, és akkor is, ha veszít az ember, majd távozott a teremből, mire a szkopjei részről jelen lévő Stas Skube üvöltözni kezdett utána:

Újra megmutatta, milyen ember valójában

– ismételgette.

A szlovén irányító az NSO Tv-nek is nyilatkozott, a korábban Szegeden játszó kézilabdázóban jól láthatóan maradt sérelem, amiért nem önszántából kellett elhagyni a csapatot.

Természetesen nem jó érzés, hogy június közepén érkezik egy ötperces Skype-hívás, amelyben közlik veled, hogy nem kellesz. Elmész vagy ülhetsz a lelátón. És most igen, boldog vagyok, hogy azok, akik nekem azt mondták, üljek a lelátóra, Kölnben azok ülnek ott, én pedig a pályán leszek

– mondta.

Eredmények – negyeddöntők

MOL-Pick Szeged – Vardar Szkopje (macedón) 29-25 (17-9)
Továbbjutott: a Vardar Szkopje 56-52-es összesítéssel.

Paris Saint-Germain (francia) – Vive Kielce (lengyel) 35-26 (18-11)
Tj.: a Kielce 60-59-es összesítéssel.

Telekom Veszprém – Flensburg-Handewitt (német) 29-25 (17-13)
Tj.: a Veszprém kettős győzelemmel, 57-47-es összesítéssel

Barcelona (spanyol)-HBC Nantes (francia) 29-26 (17-14)
Tj.: a Barcelona kettős győzelemmel, 61-51-es összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik