Sport

Egy veréb miatt riasztották hajnali 3-kor a Duna Aréna vezetőjét

A kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímeának továbbra is a sport tölti ki a mindennapjait a családja mellett, hiszen a margitszigeti Hajós Alfréd uszodának és a 2017-es vizes vébé helyszínének, a Duna Arénának is ő a létesítményvezetője.

A Hajósban mindig is úgy éreztem magamat, mint a második otthonomban, ahol családias a hangulat, baráti a légkör. A Duna Aréna ehhez képest egészen más. Ez a sportlétesítmények csúcsa, a magyar versenysport fellegvára, egy olyan hatalmas forgószínpad, ahol világversenyek sorát rendezik meg, olimpiai és világbajnokok váltják egymást a medencékben

– nyilatkozta Nagy Tímea az SzPress Hírszolgálatnak.

A korábbi kiváló párbajtőrvívó azt mondja, a Duna Aréna a modern technika minden vívmányát felvonultatja, neki néha már az az érzése, hogy túl okos az uszoda.

“Nemrég azért kaptam hajnali 3 órakor egy telefonhívást, mert a megfigyelő rendszer kiszúrt egy verebet az uszoda légterében, de az érzékelők akkor is jeleztek, amikor egy pók befészkelte magát az egyik szerelvénybe” – adott betekintést Nagy Tímea a minden apró részletet felügyelő biztonsági rendszerre.

Az idei évben sűrű programot bonyolítanak a Duna Arénában, május 11-én és 12-én a FINA Bajnokok Ligája nevű sorozat egyetlen európai állomását rendezik az uszodában, ahol a magyar színeket többek között Cseh László, Hosszú Katinka és Milák Kristóf képviseli.

De lesz még junior úszóvébé, úszó Világkupa, női vízilabda Világliga Szuperdöntő és szinkronúszó FINA-szuperdöntő is a Duna Arénában, úgyhogy sok üresjárat valóban nem lesz a létesítményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik