Sport

Meggondolta magát az elbúcsúzó dartslegenda

Néhány óra alatt megváltoztatta a döntését a csütörtök este még az azonnali visszavonulását bejelentő Raymond van Barneveld.

Idény közben vonult vissza minden idők egyik legjobb dartsosa
Van Barneveld ötször volt világbajnok, de azt mondta, az elmúlt pár év már csak szenvedés volt számára.

A darts legendás, ötszörös világbajnok alakja tavaly novemberben azt nyilatkozta, már csak egy évet vállal, majd a két komoly vereséget hozó rotterdami Premier League-forduló után azt mondta, itt a vége.

Pénteken viszont újabb közleményt adott ki a dartsrajongók egyik kedvence, amelyben azt írta, az elmúlt hónapokban egy hullámvasútra hasonlított az élete.

“Sok gondom volt a magánéletemben, és egy dartsjátékos megpróbálja ezeket lerázni magáról, amikor felmegy a színpadra játszani. Megkaptam a lehetőséget, hogy a Premier League-ben szerepelhessek, és mindenkinek meg akartam mutatni, milyen az igazi Barney, de ez csak pár pillanat erejéig sikerült. Csütörtökön elragadtak az érzelmek és ezt nem tudtam kezelni abban a pillanatban. Szégyelltem magam a családom, a barátaim és a szurkolóim előtt, úgy éreztem, mindenkit cserben hagytam és ezt a fájdalmat nehéz volt elviselni. A pillanat hevében az volt bennem, nem akarom ezt újra átélni, de aztán beláttam, elhamarkodottan döntöttem. Az Alexandra Palace-ben akarom befejezni a karrierem az utolsó világbajnokságomon”

– mondta Van Barneveld, aki abban bízik, az emberek megértik, hogy nehéz időszakon van túl és össze kell kapnia magát.

A holland klasszis legközelebb a Players Championship következő állomásán és German Openen szerepel majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik