Sport

Újra kérdőre vonták a Magyar Tenisz Szövetséget

Nem csitul a harc a Magyar Tenisz Szövetség és a magyar tenisz szereplői között. Ezúttal a döntséshozói versenybizottság körül alakult ki probléma, mivel a csoport munkájáról nincs hat éve információ. A “Tiszta Tenisz” mozgalom bejegyzését a magyar tenisz prominens tagjai írták alá, melyben két kérdésre keresik a választ:

  • Ki a vezetője és kik a tagjai jelenleg a Versenybizottságnak?
  • Miért nem érhetőek el a Versenybizottság munkájával kapcsolatos írásos előterjesztések, döntések és jegyzőkönyvek immár 6 éve az MTSZ hivatalos honlapján?

A bejegyzés szerint 2013 óta nem elérhető ugyanis jegyzőkönyv a bizottság munkájáról.

Hol és milyen formában dőlnek el a fontos szakmai kérdések a magyar teniszben? A Magyar Tenisz Szövetség szervezeti és működési szabályzata szerint ezekért döntően a Versenybizottság a felelős. Az MTSZ hivatalos weboldalán a Versenybizottság munkájáról szóló utolsó jegyzőkönyv 2013-ban készült. A legutolsó elnökségi határozat, ami konkrétan a Versenybizottságról szól, 2018. július 12-én született, de ebből semmilyen érdemi információt nem tudunk meg. Ez alapján néhány egyszerű kérdés:

Ki a vezetője és kik a tagjai jelenleg a Versenybizottságnak? Továbbra is azok lennének, akik a weboldalon szerepelnek?

Miért nem érhetőek el a Versenybizottság munkájával kapcsolatos írásos előterjesztések, döntések és jegyzőkönyvek immár 6 éve az MTSZ hivatalos honlapján?

Kapros Anikó, Marosi Katalin, Szávay Ágnes, Temesvári Andrea, Babos Csaba, Markovits László, Nagy Viktor, Sávolt Attila

Nyitókép: Fotó: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik