Sport

Óriási sztár lett a 7 éves kissrác, akit egyszerűen nem lehet utolérni

Egy szédületesen gyors 7 éves srácot csodál az internet népe: a floridai Tampa Bayből származó Rudolph Ingram akkor vált híressé, amikor LeBron James NBA-sztár egy olyan videót posztolt róla, amelyen egy amerikaifutball-meccsen cikázik a védők között.

Ilyeneket tud a srác:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blaze The Great (@blaze_813) által megosztott bejegyzés, Dec 27., 2018, időpont: 8:58 (PST időzóna szerint)

Rudolph most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy atlétikai versenyen óriási fölénnyel győzte le az ellenfeleket 60 és 100 méteres síkfutásban.

A 100 métert 13,48 másodperc alatt teljesítette, amivel másfél másodpercet javított a tavaly augusztusban felállított egyéni legjobbján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blaze The Great (@blaze_813) által megosztott bejegyzés, Febr 9., 2019, időpont: 5:38 (PST időzóna szerint)

A videóját mostanáig majdnem félmillióan látták, Instagram-oldalát pedig már 300 ezernél is többen követik. Bár az eredményei alapján az atlétikában is kimagasló lehet, édesapja azt szeretné, ha az NFL-ben csinálna karriert, persze csak akkor, ha a kissrácnak is ez a vágya.

Tavaly a Tampa Ravens csapatában támadóként (running back) és védőként (safety) is számítottak rá, és a nála idősebb, nagyobb ellenfelekkel szemben is nagyon meggyőzően teljesített. A szezon során 10 touchdownt szerzett és őt választották a Ravensnél a csapat legjobbjának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blaze The Great (@blaze_813) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2019, időpont: 6:51 (PST időzóna szerint)

“Running backént mindig a hátára vette a csapatot és eljuttatott minket az ígéret földjére. Safetyként kiemelkedő, mert úgy lát a pályán, ami még a nála idősebbeknél is nagyon ritka. Hihetetlenül jók az irányváltásai, egy pillanatra befékez, aztán ugyanolyan lendülettel száguld tovább”

– áradozott róla edzője, Jimmy Watson. Apja, idősebb Rudolph Ingram azt mondta, számára nagyon sokat jelentett, amikor James megosztotta a videót a fiáról, akinek azóta is egyfajta inspirációt jelent, hogy ennyien figyelik és követik.

A videókat elnézve hallani fogunk még róla!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik