Sport lineup

Épp meccset játszott, amikor elcserélte a csapata

Harrison Barnesé eddig a szezon legszürreálisabb története az NBA-ben. A Dallas Mavericks kosarasa kezdőként 25 percet játszott a Charlotte Hornets ellen otthon 99-93-ra megnyert mérkőzésen, 10 pontja és 3 lepattanója volt.

A negyedik negyedet azonban kiülte, mivel közben elcserélte a csapata.

A Dallas a Sacramento Kingsszel üzletelt, Justin Jacksont és Zach Randolphot kapták érte cserébe. A 26 éves, 203 centiméteres játékos már a mérkőzés előtt tudott arról, hogy nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó mérkőzése a Mavericksben, ennek ellenére játékra jelentkezett, de az azért tényleg fura, hogy valakit meccs közben boltoljanak el.

Mintha Messi 28 mesterhármast érne el zsinórban
James Harden God-módban nyomul már egy ideje. Luka Doncicnak, Jannisz Antetokunmpónak és a Golden State-nek is nagy napja volt.

A dolog még LeBron Jamest, a Los Angeles Lakers klasszisát is felbosszantotta, azzal érvelt, hogy az ilyenek senki sem idegesíti fel magát, mondván a csapat érdekében történt, de ha például egy játékos cserét kér, akkor őt mindenki szidja. Ezt a bejegyzést közben lájkolta az az Anthony Davis, aki nemrég jelezte, nem fog hosszabbítani New Orleansban és azóta másról sem szólnak a hírek, hogy a Lakers hány játékost és draftcetlit adna érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik