Sport

Magyar ezüst Münchenben, a világ legerősebb versenyén

Péni István a második helyen végzett a férfi puskások között a hagyományos müncheni légfegyveres nemzetközi versenyen, melyen Sidi Péter tizedik lett.

A németországi viadal a világ legerősebb 10 méteres versenyének számít, s bár a csütörtöki puskás mezőnyből ezúttal hiányoztak a kínaiak, így is kiemelkedően erős eredmények születtek. Mindezt bizonyítja, hogy a riói olimpián ebben a számban ötödik Sidi hiába lőtt kifejezetten jól, 629,5 kört, nem sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé.

Australian Open: Babos Tímeáéknak nem sikerült a címvédés
A magyar teniszező a francia Kristina Mlaadenoviccsal az oldalán címvédésre készült az év első Grand Slam versenyén, de ezúttal a Stosur-Zhang (ausztrál, kínai) kettős jobbnak bizonyult..

Péni honfitársánál csak egy hajszállal volt jobb ezúttal, 630 körrel zárta a 60 lövéses alapot, amivel éppen befért a nyolcba. A fináléban viszont 249,2 körrel másodikként végzett az orosz Vlagyimir Maszlenyikov mögött.

Junior lány légpisztolyban Fábián Sára megnyerte az alapversenyt 576 kőrrel, majd a döntőben a 172,6 kör végül ötödik helyhez volt elegendő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik