Sport

Nagyon szép gesztust tett a fejsérülést szenvedő műkorcsolyázó

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy horvátországi műkorcsolya-versenyen Ashley Cain és Timothy LeDuc programja során baleset történt, mégsem léptek közbe a bírók. Az egyik emelésénél ugyanis úgy beütötte a fejét Cain a jégbe, hogy egy pillanatra eszméletét is elveszítette.

Fejjel állt a jégbe a műkorcsolyázó, óriási a botrány, felrobbant az internet
A bírók nem állították le a fellépést, pedig a nő pár pillanatra eszméletét vesztette.

Az interneten elterjedt a felvétel és egészen nagy botrány alakult ki, különösen mivel később jól látható módon nyakmerevítőben bukkant fel a műkorcsolyázó. Napokkal a baleset után azonban végre megszólalt az amerikai sportoló is az ügyben.

Csak beugrok ide, hogy megköszönjem mindenkinek, aki írt nekem, gondolt rám és támogatott. Végső soron az a legfontosabb, hogy jól vagyok. Kérem viszont, hogy senkit se hibáztassatok azért, ami történt, nagyon sok kommentet láttam bizonyos emberekkel kapcsolatban, de csak az számít, hogy jól vagyunk.

– írja Instagram-oldalán Cain.

Mivel a bejegyzésben a további versenyekről, valamint az edzői stábról is szó esik, vélhetően tényleg rendben van a műkorcsolyázó. Mindentől függetlenül is szép gesztus mindenesetre, hogy a bírók védelmére kelt.

Nyitókép: Valery SharifulinTASS via Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik