Pályán kívül

A jégen már vetkőzött, most a Playboyba vágyik a műkorcsolyázó

A világ- és Európa-bajnok orosz műkorcsolyázó Jelizaveta Tuktamiseva nagy feltűnést keltett, amikor a Skate Canada nevű verseny gálája során elég merész produkcióval lepte meg a közönséget, és melltartóra vetkőzött Britney Spears Toxic című dala közben.

Teljesen újszerűen hatott, amit csináltam, mivel korábban senki nem vetkőzött a jégen. Nem látok benne semmi kivetnivalót, sőt szerintem nagyon jó ötlet volt. Tisztában vagyok vele, hogy a műkorcsolya konzervatív sport, de szerettem volna kicsit felforrósítani a hangulatot”

– mondta Tuktamiseva, aki elárulta, a vetkőzés edzője, Alekszej Misin ötlete volt, aki szerinte bölcs és körültekintő ember, aki halad a korral, és tudja, mire vágyik a közönség.

A vetkőzés mindenesetre bejött, és Tuktamisevának 25 ezer új követője lett az Instagram-oldalán az elmúlt hónapban, és azt mondja, igyekszik érzékeltetni a rajongóival, hogy nem elérhetetlen. Azt is elismerte, hogy a nőktől sok kritikát kapott a vetkőzés miatt, de ezekre az üzenetekre nem reagált.

Tuktamiseva szeret provokálni, ezt nem csak a fenti produkció bizonyítja, hanem az a Twitter-posztja is, amiben azt fejtegette, szívesen fenékbe billentené az amerikai elnököt, Donald Trumpot. “Tudtam, hogy a megjegyzésem szélsőséges reakciókat is kivált majd az emberekből, de ez csak egy vicc volt, és kíváncsi voltam, hogyan fogadják majd.

A 21 éves Tuktamiseva azzal a kijelentéssel is biztos szerzett pár új követőt, amikor azt mondta, a korcsolyázásnál csak egy jobb dolog van, a szex.

Egy ilyen mondat után az már nem is igazán meglepő, hogy a sportoló elárulta, szívesen szerepelne a Playboyban, amennyiben felkérést kap egy fotózásra. És akkor jöhet egy újabb vetkőzés, és minden bizonnyal még több követő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik