Sport lineup

Mit szólna, ha az éjjel egy idegen menne be a házába és zavartan motyogna valamit?

Érdekes ügybe keveredett Chad Kelly, a Denver Broncos amerikaifutball-csapatának irányítója, akit helyi idő szerint kedd reggel tartóztattak le birtokháborítás miatt. A Colorado állambeli Engelwood rendőrségére hajnali negyed kettőkor érkezett egy bejelentés, hogy a South Lincoln utcában az egyik ház körül egy ismeretlen férfi kolbászol.

Ő volt Kelly, aki később be is ment a házba, és leült az ott lakó Nancy Lozano mellé, akivel megpróbált kommunikálni is, de csak összefüggéstelen mormogásra futotta.

Aztán megjelent a nő párja, Marco Torres, aki egy alumínium porszívócsővel hátba csapat Kellyt, akit végül sikerült kitessékelnie a házból. A rendőrség egy fekete kocsiban talált az NFL-játékosra, és miután a kamera felvételei bizonyították, hogy benn járt a házban, letartóztatták.

Azon az éjszakán egyébként a Denver játékosai a csapat egyik legjobb védője, Von Miller által szervezett bulin vettek részt, innen lépett le Kelly, aki aztán pár házzal később kötött ki.

A rendőrségi jelentés szerint alkoholt nem fogyasztott az irányító, aki a 2017-es draft utolsó választottjaként került a Denverhez.

A csapat ügyvezetője, a korábbi kétszeres Super Bowl-győztes irányító, John Elway nagyon dühös volt Kellyre, akinek nagybátyja, a Hírességek Csarnokába beválasztott Jim Kelly, aki egymás után négy nagydöntőt játszott a Buffalóval, de mindet elvesztette.

Chad Kelly távozása a Denvert nem rázna meg különösebben, mivel eddig Case Keenum tartalékjának számított, de a pályafutásában akár törést okozhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik