Sport lineup

17 év után kiengedték a terhes barátnőjére bérgyilkost küldő NFL-sztárt

Letöltötte büntetését, így 17 év után újra szabad Rae Carruth, a Carolina Panthers korábbi elkapója. Carruth 1997-ben került az NFL-ben, kicsivel több mint két évig játszott a ligában, mielőtt megpróbálta megöletni terhes barátnőjét, Cherica Adamset.

1999 novemberében a pár moziba ment, majd a film végén saját autóikba szálltak, és Carruth vezetésével egymás után elindultak. Csakhogy idővel egy BMW húzódott a nő mellé, és az autót vezető több lövést is leadott rá, miközben előtte Carruth blokkolta az utat. Adamset elérték a lövések, súlyosan megsérült, ám még maradt annyi ereje, hogy hívja a 911-et.

A nő terhes volt, így a kórházban azonnal császármetszést hajtottak végre, őt pedig mesterséges kómába helyezték. Adams négy hét múlva meghalt, a gyermek ma 18 éves és egészséges.

Carruth bújkálni kezdett, és csak 1999 decemberében sikerült egy autó csomagtartójában megtalálni. A férfi ellen ejtették a gyilkosság vádját, így elkerülhette a halálbüntetést, de egy sor másik vád megállt – köztük gyilkosságra való felbújtás, meg nem született gyermek megölésére tett kísérlet –, így 2001-ben 18 év börtönt kapott.

Rae Carruth 2018. október 22-én szabadult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik