Sport lineup

Vlagyimir Putyin kért egy szívességet Habib Nurmagomedov édesapjától

Mi is kiemelten foglalkoztunk a UFC 229. gálájának főmeccsével, amit a hosszabb kihagyás után visszatérő ír ketrecharcos szupersztár, Conor McGregor és a veretlen dagesztáni klasszis, Habib Nurmagomedov vívott egymással Las Vegasban. A botrányos meccset végül az orosz meglepően könnyedén nyerte, ám a dráma csak az ír lekopogtatása után tört ki igazán: Habib kiugrott az oktogonból, és nekiesett McGregor stábjának, ott pedig elszabadult a pokol.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Nurmagomedov a történtek után már lehiggadva azt mondta, sajnálja, hogy elszállt, de az ír az országát, a népét, a vallását és az édesapját ócsárolta. Arról is beszélt, hogy az apja valószínűleg felpofozza, ha hazaér, mert mindig azt tanította neki, hogy az ellenfelét tisztelni kell, és elnézést is kért Nevada államtól, valamint a szervezőktől, mert szerinte nem a legjobb oldalát mutatta meg aznap este.

Szerencséje van a ketrecharcos világbajnoknak, mert minden bizonnyal a balhé ellenére megtarthatja a világbajnoki övét, sőt még az elnáspángolást is megúszhatja.

Az új orosz hőst és édesapját ugyanis fogadta az ország elnöke, Vlagyimir Putyin is, aki a beszámolók szerint megkérte az idősebb Nurmagomedovot, hogy legyen kíméletes a fiával.

McGregorék állítólag már a visszavágót tervezik, nagy kérdés, hogy ezek után a 27 győzelemmel, nulla vereséggel álló Habib belemegy-e a második felvonásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik