Sport lineup

Patkánynak nevezte ellenfelét Conor McGregor

A 2018-as év legjobban várt meccsét az oktogonba hosszabb kihagyás után visszatérő ír ketrecharcos, Conor McGregor és a dagesztáni Khabib Nurmagomedov között rendezik majd magyar idő szerint október 7-én, vasárnap hajnalban.

A meccs előtt a két bunyós – főleg az ír showman – már üzengetett egymásnak, de a legutóbbi sajtótájékoztatón minden korábbinál keményebben mentek egymásnak a felek. Kezdésként McGregor elkésett, mert állítólag dugóba került, ezt a veretlen dagesztáni nem is volt hajlandó elfogadni, és miután elmondta saját mondandóját, lelépett a helyszínről.

Nem foglalkozom vele. Megvan a saját ritmusom, a saját beosztásom, ahhoz tartom magam

– mondta Khabib, aki megerősítette, hogy a két bunyós nincsen jóban, mert kijelentette, esze ágában sincs kezet fogni McGregorral a bunyó után.

Nekem ez több, mint egy bunyó. Ez nem a címvédésről szól. Nekem ez személyes ügy, ez lesz a UFC történetének legnagyobb meccse.

Amikor McGregor befutott, hozta a formáját. Azonnal beleállt ellenfelébe, és válogatott sértéseket vágott az addigra távozó Khabibhoz.

Maradnia kellett volna, csak hát nem szeretne találkozni velem. Nem szeretne a szurkolóimmal se találkozni, erről van itt szó. Remélem hozza a súlyát a meccsig. Dugjátok be a szaunába, és süssétek meg, mint egy patkányt, amilyen ő is

mondta az ír ketrecharcos.

McGregor még kijelentette, hogy utálja ellenfelét, a szurkolóit, és tiszteletlenül fog vele bánni. Hozzátette, sok pénzt akar még keresni, és ja igen, át fogja ütni a dagesztáni fejét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik