Sport lineup

Senki nem volt még ennyire kemény egy lábtörés után

Az NFL kőkemény darálójában sajnos mindennaposak a szalagszakadások és a csonttörések, a hétvégi játéknap egyik áldozata a Seattle Seahawks védője, Earl Thomas, akinek a bal lába tört el, amikor átesett a touchdownt szerző Arizona-játékoson, Chad Williamsen.

Thomasnak sínbe tették az eltört lábát, majd a hordágy szerepét betöltő kiskocsival vitték le, amikor a középső ujját felmutatva egyértelmű jelzést küldött a Seattle kispadja felé. A 29 éves Thomasnak ez az utolsó éve a szerződése szerint, és szeretett volna a jelenleg 8,5 millió dolláros alapfizetésénél jobbat kiharcolni magának, de a klub beintett neki. Erre most válaszul ő is ugyanezt tett.

Az első diagnózis szerint egyébként Thomas felépülhet a februári Super Bowlra, persze addig még nagyon hosszú utat kellene megtennie a Seattle-nek, amely 20-17-re nyert végül az Arizona ellen, így 2 győzelemmel és 2 vereséggel áll.

Thomas 2010 és 2015 között minden alapszakaszmeccsen játszott, ami jelzi, hogy lehet rá számítani. Tagja volt a 2014-ben a Seattle első Super Bowl-győzelmét begyűjtő garnitúrának, és klasszisát mutatja, hogy 28 interceptionnel 2010 óta holtversenyben a harmadik a ligában, valamint hatszor játszott a liga All Star-gálájának számító Pro Bowlon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik