Sport lineup

LeBron James nem Hollywood miatt igazolt a Los Angeles Lakershez

Minden idők egyik legjobb kosárlabdázója, LeBron James a 2018-19-es szezont már a Los Angeles Lakersnél kezdi. A 33 éves kosarasnak azóta saját műsora van az HBO-n, egy rakat sorozatnak a jelenlegi vagy jövőbeni producere, no meg kiderült, hogy a legendás Space Jam második részének főszereplője is ő lesz.

Az idény előtti médianapon természetesen telt ház volt a Lakersnél, mindenki a szupersztárra, a franchise-ot reményeik szerint újra felvirágoztató Jamesre volt kíváncsi. Az újságírók viszont éltek is a lehetőséggel, és meg is kérdezték a váltás indokairól – mert eléggé elterjedt az a nézet, hogy James csak az üzleti érdekeltségei miatt költözött Kaliforniába, és második helyre teszi a kosárlabdát.

A döntésemet csak és kizárólag a családom és a kosárlabda miatt hozta meg. Kosárlabdázó vagyok. Ami a pályán kívüli dolgaimat illeti, azok már korábban is működtek, nincsen változás

– jelentette ki a háromszoros bajnok LeBron.

Az is nagy kérdés, hogy az elmúlt években legyőzhetetlennek tűnő – 2016-ban a James vezette Cavaliersnek sikerült utoljára bajnoki címet nyerni ellenük – Golden State Warriors ellen mire majd a fiatalokra és a picit már másodvonalas veteránokra építő Lakers. Jamesnek erre is volt válasza.

Hosszú út áll előttünk. Most csak saját magunkra tudunk koncentrálni, és remélhetőleg majd idővel el tudjuk érni a Golden State szintjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik