Élet-Stílus lineup

Hivatalosan is bejelentették, hogy jön a Space Jam 2 és egy pillanatig sem kérdés, hogy ki lesz a főszereplője

Igen, eltaláltad.

Hivatalosan is bejelentették azt, amire már nagyon sokan számítottak:

Hamarosan érkezik a nagy sikerű, 1996-os Space Jam című kosaras sikerfilm második része, méghozzá nem mással, mint a világ legjobb kosárlabdázójával: LeBron James-szel.

Az első részből minden bugyutasága ellenére hatalmas kultuszfilm lett. A siker receptje egyszerű: fogtak egy rakat népszerű rajzfilmfigurát, meg egy csokor NBA-sztárt és írtak köréjük egy infantilis sztorit.

Az eredmény? Világsiker!

A második rész producere az a Ryan Coogler lett, aki az elmúlt években Creed: Apollo fia és a Fekete Párduc című filmekkel szerzett magának hírnevet. A forgatások a hírek szerint a 2019-es NBA Offseason-ben kezdődnek majd. A Space Jamnek már hivatalos bejelentés is volt: a színpadon LeBron James mellett Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa is ott volt, mindhárman Tune Squad mezben feszítettek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on Sep 19, 2018 at 12:18pm PDT

Az egyik legnagyobb kérdés persze, hogy a második részben kik lesznek a vendégszereplő NBA-sztárok. Az elsőben ott volt többek között Charles Barkley, Shawn Bradley, Larry Jonhson és Larry Bird is. Most érdekes lenne látni egy űrlények ellen játszó NBA All-Start Stephen Curryvel, Kevin Durantal, James Hardennel.

Akárhogy is, a filmen már most hatalmas a nyomás, mivel azt rengetegen Michael Jordan legendájához kötik, amihez azért elég nehéz felnőni. Bár sokak szerint LeBronnak már sok tekintetben sikerült.

Ezt a finálét azért nehéz lesz felülmúlni:

SBNATION

Ajánlott videó

Olvasói sztorik