Sport lineup

Félidőben összepakolt és visszavonult az NFL-játékos

Vasárnap a Buffalo Bills 31-20-ra kikapott a Los Angeles Chargers ellen az NFL második játékhetén. A találkozó igazi kuriózum lett abból a szempontból, hogy

Vontae Davis, a Bills cornerbackje a félidőben, csapata 28-6-os hátrányánál utcai ruhába öltözött, közölte a többiekkel, hogy neki ennyi elég volt, visszavonul. Majd elhagyta a stadiont.

Később kiadott egy hosszú közleményt, amiben azt fejtegette, nem akart tiszteletlen lenni a csapattársaival. Egyszerűen csak úgy érezte sokévnyi játék után, a teste nem bírja már, hogy a legmagasabb szinten játsszon. Neki és családja számára pedig az a legfontosabb, hogy egészségesen szálljon ki a profi sportból.

A 30 éves védőjátékost 2009-ben draftolta le a Miami Dolphins, majd játszott az Indianapolis Coltsban is, idén februárban írt alá egy éves szerződést a Billsszel.

Ilyet még életemben nem láttam. De inkább nem mondok semmit. Több tiszteletet tanúsítok iránta, mint ahogy ő tette velünk, miután lelépett a félidőben

mondta Lorenzo Alexander, a Buffalo játékosa.

Bármilyen meglepő, nem Vontae Davis az első, aki ilyen viharosan otthagyta a csapatot, bár Kyle Orton legalább a meccs végét megvárta. Történt, hogy 2014-ben, a Bills utolsó alapszakasz-mérkőzése után (nem jutottak rájátszásba) Orton közölte a többiekkel az öltözőben, hogy elmegy egy megbeszélésre, mindjárt jön – soha nem tért vissza. Ezen a megbeszélésen közölte ugyanis az általános igazgatóval és a vezetőedzővel, hogy befejezi, hiába volt túl karrierje egyik legjobb idényén.

Nyitókép: Tom Szczerbowski/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik