Sport

Szent a béke Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna között?

hosszú, jakabos (hosszú, jakabos, )
hosszú, jakabos (hosszú, jakabos, )

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az úszók világkupa-sorozatának első állomásán, Kazanyban bronzérmet nyert a Hosszú Katinka, Verrasztó Dávid, Jakabos Zsuzsanna, Dudás Dániel 4×100 méteres mixed vegyesváltó. Egy neve elhallgatását kérő informátor pedig elárulta a Borsnak, hogy mindez annak köszönhető, hogy Hosszú és Jakabos elásta a csatabárdot.

Meglepően jó volt a hangulat az egész csapaton belül. A két lány is kezd egymásra találni. A váltóban elért harmadik hely is egyértelműen annak tudható be, hogy egyre jobb a kapcsolat Katinka és a többi úszó között

– írja a lap.

A két úszónő korábban elválaszthatatlan barát volt, csak a medencében volt rivalizálás kettejük között. Shane Tusup érkezésével gyökerestül megváltozott a két sportoló viszonya.

Hosszú Katinka 11 világkupaérmet nyert, egyet Dudás Dániellel közösen
Az úszók világkupa-sorozatának első állomásán, Kazanyban éremgyűjtésbe kezdett Hosszú Katinka, de győzött Verrasztó Dávid is. Októberben a Duna Arénában lesz világkupa!

Szintén a kibékülés jele lehet, hogy Jakabos Zsuzsanna edző-férjének testvére, Petrov Árpád irányítja Hosszú Katinka felkészülését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik