Sport

Újabb úszóbotrány: ezúttal Wladár Sándor a célpont

Kálnoki Kis Attila
Kálnoki Kis Attila

rovatvezető. 2018. 08. 23. 10:19

Korábban a témában:

A TV2 Mokka című műsorában csütörtök reggel a Magyar Úszó Szövetség elnökére nézve „súlyosan terhelő hangfelvétel” részletét mutatták be. Állítólag lesz több is az esti Tényekben. A felvételen „megengedhetetlen hangnemben beszél Wladár Sándor, a szövetség elnöke az egyik úszónőről”, a botránykönyvéről elhíresült Szepesi Nikolettről:

Szepesi, hagyjad már… egy gec*nyelő ku**a volt, mindenki mindenki megb***ta. Sajnos én nem ba***tam meg. Megba***am volna szívesen.

A történet nem új keletű

A kérdés az, vajon miért pont most hozakodott elő a TV2 azzal az üggyel, amit a fullánk.hu már májusban, a szövetség közgyűlése előtt megírt. Információnk szerint erre keresi most a választ a Magyar Úszó Szövetség több tagja is.

A fullank.hu az a lap, amelyik eddig szinte az összes úszóbotrányt kirobbantotta. Feltűnően jó információi vannak, amelyek jobbára egy szószátyár embertől, Hornyák Viktortól, a magyar úszótársadalom örökös ellenzéki vezérétől származnak.

A történet szerint Hornyák 2017 szeptemberében együtt utazott Debrecenben Wladárral, és ezek szerint akkor készítette valaki a TV2 által most bemutatott a hangfelvételt, amelyből Hornyák szó szerint idézett már a májusi fullánk cikkben is.

Az is történelem, hogy a lap megkeresésére akkor Wladár írásban azt válaszolta:

Lehetségesnek tartom, hogy két férfi közötti magánbeszélgetés során az Ön e-mailjében nekem tulajdonított kijelentések elhangozhattak, a részletekre azonban már nem emlékszem, a szövegkörnyezetből kiragadott módon történő kiemelése azonban félreértésre adhat okot. Arra viszont igen, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, mely tartalmának nyilvánosságra hozatalához kifejezetten nem járulok hozzá.

A TV2 most ennek tudatában is bemutatta a hangfelvétel egy részletét és ígéretük szerint az esti Tényekben jön a folytatás is.

A fullánk májusban megkereste Szepesi Nikolettet is, aki írásban úgy válaszolt, Wladár tájékoztatta, hogy mi történt, de ennek ellenére nem neheztel rá.

Úszók újabb szexbotránya: mindennapos eset
Nem tesznek feljelentést a lefilmezett lány szülei, az egyesületek tanácstalanok.
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.