Sport

Fucsovics Marci majdnem elkapta Stan Wawrinkát

A világranglista 51. helyén álló magyar játékos a torontói kemény pályás férfi tenisztorna, a Rogers Cup második fordulójában találkozott a korábbi világranglista harmadik svájcival.  Stan Wawrinka hosszú ideje sérüléssel bajlódik, így momentán csak 195. az ATP rangsorban, de épp fényes közelmúltja miatt kapott szabadkártyát a rendezőktől.

Fucsovics pazarul kezdett fél óra alatt 6:1-re ütötte le a pályáról svájci ellenfelét azonban eztán megtorpant, vagy nem tudott mit kezdeni Wawrinka váltásával.

A magyar játékos a második játszmában elvesztette adogatását, majd visszanyerte azt, de a rövidítésben 7–2-re győzött a rutin. A döntő játszmában Fucsovics megint elvette ellenfele adogatását, aki újra visszabrékelt. Ismét jött a rövidítés, ahol Fucsvicsnak négy meccslabdája is volt, de Wawrinka mindannyiszor hárította és a saját második meccslabdáját értékesítette.

Pedig ha Marci nyert volna, a 16 között az első helyen kiemelt Rafael Nadal ellen meccselhetett volna. Így Wawrinkának adatott meg ez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik