Sport

Kapás Boglárka az Eb-arany után: Nem vagyok teljesen boldog

Kapás Boglárka nyerte a magyar küldöttség második aranyérmet a glasgow-i úszó-Eb-n, amikor 200 pillangón óriási hajrával utasította maga mögé a többieket. Ennek ellenére az újdonsült győztes elégedetlenül értékelt a futam után.

“Nem erre gondoltam előzetesen, jobb időt szerettem volna úszni. Persze nagyon örülök, hogy megnyertem, de abszolút nem gondoltam volna, hogy 2:07-en kívüli idővel nyerni lehet. Kicsit még össze még zavarodva, hogy ez hogy történhetett.

Nagyon szerettem volna 2:07 alatt úszni, úgyhogy nem vagyok teljesen boldog, ami rossz érzés, mert most nyertem Eb-t 200 pillangón. Na mindegy, az aranyéremnek azért örülök” – mondta Kapás.

Aki csak 25 méterrel a cél előtt érzékelte, hogy nincs előtte senki, és akkor futott az át az agyán, hogy “úristen, ezt meg fogom nyerni?”. Kapás azt érezte a végén, hogy próbál még gyorsítani, de már nem megy, a karjai nagyon fájtak az utolsó métereken, de az előnye így is kitartott.

Kapás legközelebb 400 gyorson indul majd az Eb-n, nem bánnánk, ha ott is elégedetlenkedne egy sort egy újabb arany után!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik