Sport

Magyar pókeres még sosem nyert ennyi pénzt online versenyen

online-poker(210x140)(3).jpg (Array)
online-poker(210x140)(3).jpg (Array)

Komoly magyar siker született az év egyik legrangosabb online pókerversenyén, a Scoop Main Eventen, írja a Pokerakademia.com.

A versenyre 1050 dollár, vagyis nagyjából 285 ezer forint volt a nevezési díj, és összesen 5508 nevezés érkezett, ebből 3847 volt az egyedi, és voltak, akik a kiesésük után újra próbálkoztak.

Ebben a mezőnyben igazán nagy dicsőség eljutni a döntő asztalig is, de Wildace_hun nevű honfitársunk nem elégedett meg ennyivel.

A kilencfős döntőt a magyar pókeres 23 923 946 zsetonnal kezdte, ez a mezőnyben a második legkevesebbnek számított, az élen ekkor VICTOR TXR1 állt 155 259 680 zsetonnal. Éppen ellene nyert egy fontos partit Wildace_hun, akinek a nyolcasai kitartottak ellenfele ász-dáma kombinációja ellen. Később egy ászpárral ismét VICTORTXR1-et tréfálta meg, aki király-dámával keménykedett, de ráfázott, így a magyar játékos egy 116 millió kasszát söpört be,

és ezzel már második volt a zsetonokat tekintve.

Amikor már csak öten voltak versenyben, az egyik játékos felajánlotta, hogy osszák el a nyereményt, de Wildace_hun ebbe nem ment bele, és agresszív játékkal folyamatosan növelte a zsetonjait.

A nyereményért végül VICTORTXR1-gyel kellett megharcolnia, de akkor már sokkal jobban állt a magyar,

akinek majdnem négyszer annyi zsetonja volt, és negyedóra alatt le is zárta a nyitott kérdéseket.

Az utolsó partikban két ásszal nyomta le ellenfele király-dáma lapkombinációját, és ezzel 783 166 dollárt, vagyis 213 millió forintot nyert. Magyar játékos még sosem húzott be ekkora összeget online pókerversenyen!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik