Sport

Banális módon, a pályán kívül sérült meg, vége a szezonjának a győri kézilabdázónak

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Győri Audi ETO nyerte a magyar bajnoki döntőnek kikiáltott meccset a Ferencváros ellen szerda este. A két csapat mostantól keményen matekolhat a gólkülönbséggel a hátralévő fordulókban.

A mérkőzés viszont az eredmény mellett arról is emlékezetes marad, hogy a hazaiak játékosa, a cseh Jana Knedlikova olyan komoly sérülést szenvedett, ami miatt az egész hátralévő szezont ki kell hagynia. Ennél a hírnél már csak az szomorúbb, hogy a sérülés egy hihetetlenül peches szituáció után történt.

A győri kézis épp futott vissza védekezni, amikor a ferencvárosi Nerea Pena a kispad felé tartott. Amikor a spanyol elfutott előtte, összeakadtak a lábaik, Knedlikova jobb bokája pedig aláfordult – az esetről készült videót itt tudja megtekinteni.

Csütörtök reggel a Győri ETO hivatalos közleményben tudatta, hogy játékosának befejeződött az idény, mivel bokaszalag szakadást szenvedett.

Törés a vizsgálatokon nem igazolódott. Konzervatív kezelés mellett nyolc hét pihenésre van szüksége. Most egy hétig fekvőgipszben lábadozik

– mondta a honlapnak dr. Balogh Péter, csapatorvos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik