Sport

Megvan a Győr ellenfele a BL-elődöntőben

Kedden délután, Budapesten tartották a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének sorsolását. Ezen a címvédő Győri Audi ETO KC a román CSM Bukarestet kapta, azaz a románokon át vezet az út a fináléba. A másik ágon az orosz Rosztov Don a macedón Vardarral találkozik.

https://twitter.com/ehfcl/status/986283351198711808

A győriek történetük során 11. alkalommal jutottak négy közé a Bajnokok Ligájában, amelyet 2013-ban, 2014-ben és tavaly megnyertek. A CSM Bucuresti harmadszor játszhat az elődöntőben, 2016-ban aranyérmes lett, a fináléban éppen az ETO-t győzte le hétméteresekkel.

Három együttes csalódott, egy viszont nagyon boldog lesz. Teljesen mindegy volt, hogy kit kap az ETO, hiszen mindkét mérkőzését meg akarja nyerni, ahogyan a másik három csapat is. Az összes találkozó nagyon kiélezett és magas színvonalú lesz

– mondta az MTI-nek a sorsolás után Pálinger Katalin, a Győri Audi ETO KC korábbi kapusa, a magyar szövetség (MKSZ) alelnöke, a négyes döntő egyik főszervezője.

A Final Fourt Budapesten, a Papp László Sportarénában rendezik. Az elődöntők május 12-én szombaton lesznek, a helyosztók pedig 13-án vasárnap. A Győr-Bukarest összecsapást majd 15.15-től rendezik.

Az elődöntő párosításai

CSM Bucuresti (román)-Győri Audi ETO KC
Rosztov-Don (orosz) – Vardar Szkopje (macedón)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik