Sport

Hosszú Katinka és férje újra „belecsapott a lecsóba”

A házaspár a hét elején együtt utazott Amerikába, ahol minden bizonnyal nyugodt körülmények között nekiveselkednek a közös, kemény felkészülésnek.

Alig egy hete jelentette be hivatalosan Hosszú Katinka és Shane Tusup, hogy újra együtt vannak. Háromszoros olimpiai bajnokunk és férje az utóbbi időben nem a versenyévadra való közös felkészüléssel volt elfoglalva, sokkal inkább kapcsolatuk rendezésével. A jelek azt mutatják, szerencsére jó úton járnak.

Ugyanakkor tény, Katinka nincs, nem volt olyan edzettségi állapotban, hogy az elmúlt öt évben szokásos feszített versenyprogramját megkezdje idén. Kihagyta a franciaországi Golden Tour pénzdíjas versenysorozat első, második állomását, a magyar bajnokságon sem indult. Meglehet, rá is fér a hosszabb pihenés az elmúlt öt esztendő igencsak feszített tempója után.

Arról, hogy az elmúlt év hasonló időszakainak rutinját követve Amerikába utaztak, az nso adott hírt. A lap Németh Alma, a TFSE női kosarasának Liszt Ferenc reptéren készült képét mutatja bizonyosságként a tengerentúli útra.

Forrás: facebook.com/nemethalma

A TF Csapata-díjat elnyerő TFSE női kosarasai ugyanis az MKOSZ támogatásával Floridában járnak épp, ezért tudtak együtt szelfizni Hosszú Katinkával és Shane Tusuppal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik