Sport

Ljubomir Vranjes: Kicsit szégyellem magam

A Telekom Veszprém csúfos kudarcot vallott Dániában, amikor 32–25-re kikapott a Skjern otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. Ljubomir Vranjes a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, szégyelli magát a vereség miatt.

A Skjern nagyon jól játszott, megérdemelten nyert. Mi rosszak voltunk, néhány játékosunk nem érte el azt a szintet, amelyet megszoktunk tőle. Ez szomorú, mert ez nagyon fontos meccs volt. A nagy különbséget nehéz lesz ledolgozni. Tudtuk, hogy a Skjern jó csapat, sokan mégis alábecsülik, de mi nem. Kicsit szégyellem magam, és szeretnék egy másik Veszprémet látni szombaton.

– idézi a Nemzeti Sport a Veszprém edzőjét.

A túloldalon természetesen a felhőtlen örömé a főszerep, Ole Nörgaard vezetőedzőnél valószínűleg nincs büszképp szakember a napokban.

Büszke vagyok arra, amit tettünk. Legyőztük Európa egyik legjobb csapatát! Nyilvánvalóan nem az volt a célunk, hogy hét góllal nyerjünk, csak az, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. A visszavágón ezt megismételnénk, de tudom, másik Veszprém vár majd ránk.

– fogalmazott a dánok mestere.

A visszavágót jövő szombaton rendezik, kisebb csodára lesz szüksége a Veszprémnek a továbbjutáshoz.

Kiemelt fotó: MTI/EPA/Piotr Polak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik