Sport

Vízilabda: a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a kapuban is klasszis

Nem mindennapi jeleneteket hozott a szerda esti Honvéd – Pécs mérkőzés a férfi vízilabda OB I szerda esti fordulójában.  A mérkőzés hajrájában a pécsi csapat egy góllal, 9 – 8-ra vezetett a Kőér utcai Uszodában, mikor a Honvéd kapusát kiállították. A kapuba nem más állt be, mint a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, aki  azonban nem jött zavarba,  nem sokkal később kivédte a Pécs utolsó támadását.

A meccs vége előtt 8 másodperccel aztán az egész meccsen remekül játszó, összesen 4 gólig jutó Szívós Márton kiegyenlített, így alakult ki a 9-9-es végeredmény.

Kiss Gergely(!) véd

Ha másfél perc van még a meccsből, az ellenfél egy góllal vezet és a csapatod (világbajnok) kapusának kiállításával kerültök emberhátrányba, mindenképpen legyen nálatok egy háromszoros olimpiai bajnok, aki védeni is tud! (Utána már csak egy másik világbajnok kell, aki aztán pár másodperccel a vége előtt egyenlít.)Na, így lett 9:9 a mai Honvéd-Pécs bajnoki a Kőérben.Jönnek majd a gólok tudósításunkba a Honvéd Média jóvoltából: http://ugo.hu/33y1/

Közzétette: VLV – magyar férfi vízilabda-válogatott – 2018. február 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik