Sport

Megvan, mikor kezd Babos Tímea az Australian Open döntőjében

Magyar idő szerint péntek reggel 6 óra körül kezdődik az Australian Open női párosversenyének döntője, amelyben Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán a második helyen kiemelt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz duó ellen lép pályára.

A torna hivatalos honlapja szerint nem sokkal ezt követően – nem korábban mint reggel 8 óra – a magyar játékos az indiai Rohan Bopanna oldalán a vegyespáros elődöntőjében is érdekelt lesz.

Hungarian Ladies Open

Nem árt tudni, hogy miközben Babos Tímea párosban döntős, vegyespárosban elődöntős, a Magyar Tenisz Szövetség gőzerővel dolgozik a február 18-25. között megrendezésre kerülő Hungarian Ladies Open WTA-verseny szervezésén.

Ami biztos, a WTA-ranglista első 50 helyezettje közül nyolc teniszezőnő fogadta el a meghívást. A legnevesebb vendég a szlovák Dominika
Cibulkova (26.) lesz, de eljön Budapestre honfitársa Magdalena Rybarikova (21.), a kínai Shuai Zhang (34.), a román Sorana Cirstea (36.), vagy a magyar származású, svájci Bacsinszky Tímea (38.), a szerb Aleksandra Krunic (46.), a német Tatjana Maria (47.), és a belga Carina Witthoeft (50.).

A 250 ezer összdíjazású budapesti, BOK-csarnokban megrendezésre kerülő tornán természetesen Babos Tímea (51.) is rajthoz áll. Jegyek itt vásárolhatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik