Sport

Shane Tusup jövője bizonytalan Hosszú Katinka nélkül

Hosszú Katinka és férje – aki egyben edzője is – Shane Tusup házassági válságba került. Erről maga a háromszoros olimpiai bajnok úszó is vallomást tett. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy az Iron Lady hotelban szállt meg, miután Budapestre hazatért, míg Tusup otthon ünnepelhette a Karácsonyt.

Úgy tűnik azonban, hogy a Tusup-család tett egy bécsi kirándulást, legalábbis erről árulkodik a szelfi Shane-ről és édesanyjáról, Cheryllről Instagramon. Mondanunk sem kell, Hosszú Katinkának nyoma sincs a képen.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2018, időpont: 10:37 (PST időzóna szerint)

A pár tehát továbbra is külön utakon jár, a Blikk pedig arról cikkezett vasárnap, hogy amennyiben válásra kerül sor, az amerikait kiveti majd magából az úszótársadalom.

Ha Tusup és Hosszú szakít, előbbit biztosan kiveti magából az úszótársadalom. Szinte nincs olyan személy, akivel ne lett volna konfliktusa, egyedül felesége eredményessége miatt tűrik meg. Ezért nem merte még senki azt mondani neki, hogy fogja vissza magát

– idéz egy bennfentest a napilap.

Az biztos, hogy nincs könnyű dolga Tusupnak, mivel az utóbbi években több botránya is volt, mint például:

  • A 2015-ös rövid pályás Európa-bajnokságon Törös Károly mesteredzőnek káromkodva üvöltött az arcába, mivel szerint Hosszú aranyérme csak a benyúláson múlt.
  • Egy évvel később a rövid pályás Eb-n Hargitay Andrást senkinek nevezte
  • Legutóbb novemberben a bajai Halászlé Kupán, ordítva káromkodott a részt vevő gyerekek és szülők füle hallatára Pass Ferenccel

Persze a konfliktusok mellett szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, munkájával méltán érdemelte ki háromszor is (2013, 2014, 2016) az Év edzője címet, sőt 2016. szeptemberében átvehette a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik