Sport

Hosszú Katinka eltűnt a klubvideóból

Már az Iron Aquatics videójában sem mutatkozik együtt férjével az Iron Lady.

Ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, valósággá vált: Hosszú Katinka nélküli videót tett közzé az úszónő klubja, az Iron Aquatics. A videóban a Learn to Swim-program úszói mutathatják meg magukat az Iron Lady férjének, egyben edzőjének, Shane Tusupnak. A gyerekeknek persze nagy élmény volt a klub edzőivel találkozni, de azért lehet hiányérzetük a példakép, az olimpiai bajnok névadó távolléte miatt.

Learn to swim-program

A program az Iron Aquatics sajátja. Hosszú Katinka és Shane Tusup célja az volt, hogy egy szakmailag magas szintű és modern program keretein belül bárkinek, legyen akár három- vagy kilencvenhároméves, esélyt adjanak az úszástudás elsajátítására vagy annak tökéletesítésére. Aki tehetségesnek bizonyul, feljebb léphet a sportolói pályafutás ranglétráján. Az eddigi két turnus során közel hatszázan kezdték el valamilyen szinten az úszástanulást.

Hosszú Katinkáék házassága válságban van, erről az úszó maga is vallott, ezért történhetett meg az, hogy az Iron Lady kihagyta az eseményt. A bors információi szerint Európa legjobb női sportolója hiába van már Budapesten, szállodában lakik, a férjétől külön.

Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Ajánlott videó

Olvasói sztorik