Sport

Hosszú Katinka öt nap csönd után bejelentkezett

Háromszoros olimpiai bajnokunk nem Miamiból, hanem a budapesti Duna-partról küldött mosolygós fotót.

A Bors információi szerint Hosszú Katinka kedd este érkezett meg Miamiból, ahol edzőpartnerével, Dudás Dániellel töltötte az időt. Utoljára még december 29-én adott hírt magáról közösségi oldalán. Akkor, amikor elismerte, válságban van a házassága.

Öt nap csend után csütörtök reggel megjelent az idei első Facebook-posztja is, amely azt bizonyítja, újra edz, futással kezdte a napot.

Reggeli futás 👌Morning run 👌

Közzétette: Katinka Hosszu – 2018. január 3.

Az Instagramon egy dunai látképpel és egy magyar zászlóval köszöntötte a reggel.

instagram.com

Háromszoros olimpiai bajnokunk és férje, Shane Tusup magánéleti válsága kizárólag rájuk tartozik. Ellenben mivel nemcsak férj-feleség, de edző-tanítvány viszonyban is állnak egymással, kettejük súrlódása mindenképpen felvet sportszakmai kérdéseket is.

Minden bizonnyal ezért foglalkoztatja az átlagosnál jobban a téma Dr. Sós Csaba szövetségi kapitányt is, aki a blikk.hu-nak úgy fogalmazott, aggódva figyeli a híreket, mivel a válogatott legeredményesebb úszójáról van szó.

Az ő párosuk eddig csodálatosan működött, szállították az eredményeket. A nyáron Európa-bajnokság lesz Glasgow-ban, ezért a napokban felhívom Katinkát, beszélek vele a felkészülési terveiről, s megkérdezem, a szövetség miben tudna a segítségére lenni. Ám ez nem csak az adott helyzetnek szól, ilyenkor, év elején minden más úszónknál is érdeklődünk

– mondta Dr. Sós Csaba a Blikknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik