Sport

Csányi szerint nincs edzőkérdés a bukdácsoló szegedi kézicsapatnál

Komoly mélyrepülésben van a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda-csapata, amely az elmúlt időszakban sorra szállította a váratlan eredményeket, kikapott Tatabányán, pontot vesztett a Gyöngyös és a Budakalász ellen, miközben a Bajnokok Ligájában sem sikerült pontot szerezni a lengyel Wisla Plock, valamint a svéd Kristianstad ellen. 

A csapat a BL-csoportjában az ötödik, az NB I-ben a második helyről várja a folytatást, és az utóbbi időszak kudarcai miatt Csányi Sándor tulajdonos beszélgetésre hívta Juan Carlos Pastor edzőt és stábját.

“A beszámolót követően Csányi Sándor megerősítette pozíciójában Juan Carlos Pastor vezetőedzőt, továbbra is a spanyol szakemberrel képzeli el a jövőt, nincs edzőkérdés a csapatnál. A klubtulajdonos bízik abban, hogy a csapat azt az arcát mutatja majd, amit tavasszal láthattak a szurkolók”  – írta a rapportról a szegediek honlapja.

Pastor tehát marad, távozik viszont a csapat horvát átlövője, Denis Buntic, akivel közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

Helyére egyelőre nem tervez új igazolást a klub, a feladatokat két magyar válogatott átlövőnek, Balogh Zsoltnak és Fekete Bálintnak kell elosztania ezentúl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik