Sport

Óriásit kaszálhatott, aki Szeged-kézimeccsre fogadott

mol-pick szeged (mol-pick szeged)
mol-pick szeged (mol-pick szeged)

Egy héten belül a következő eredményeket produkálta a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata:

Tudni kell, a Szeged ha nem is annyira erős, de hasonlóan összeválogatott “világválogatott’, mint a Telekom Veszprém. Huszonegy fős keretében tizenhárom idegenlégiós található és a teljes szakmai stáb külhoni. Itt játszik a svéd válogatott Jonas Kallman, de van orosz, izlandi, spanyol, horvát, szlovén válogatott kézilabdázójuk is.

A Szeged és a Veszprém úgy emelkedik ki az NB I-ből, mint világítótorony fénye a tengerből. Évek óta kibérelték a bajnokság és a Magyar Kupa első két helyét. A többiek tisztes távolból figyelik őket.

Kézilabda-ügyek:

Először nyáron tartottak házkutatásokat a feltételezett kézilabda bundaügyek miatt, amelyek után Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke szeptemberben a rendvédelmi szerv segítségét kérte.

Akkor még négy játékvezető, két edző, két klubelnök és a szövetség egyik tisztségviselője volt a gyanúsítottja annak az eljárásnak, amelyben azt vizsgálták, a magyar kézilabda bajnokságban létezik-e bunda.

Úgy tudjuk, a gyanúsítottak száma azóta emelkedett.

A Szeged a Budakalászt legutóbb hazai pályán például 17, idegenben 15 góllal verte. Korábban Juan Pastor tanítványai a Gyöngyösnél 14-el bizonyultak jobbnak idegenben. De októberben, Lengyelországban még a Wislát is hattal győzték le a BL-ben (27-33).

Tudni kell azt is, kézilabdában a döntetlen ritka, mint a fehér holló. 

Ennek megfelelően kezelik a sportág döntetlenjeit a fogadóirodák is. A Budakalász elleni meccsre például átlagban 20,51-szeres pénzt fizettek X esetén, míg a Gyöngyös ellenire 18,94-szereset. A Wisla elleni meglepetés vereség gyengébben fizetett, ott csak 5,63-as átlag odds volt a fix vendégsikerre.

Ha akadt olyan fogadó, aki a Mol-Pick Szeged találkozóin mostanság meglepetésre fogadott, egész szép kis karácsonyi ajándékot kerekített ki magának.

Mindeközben:

A MOL-Pick Szeged szerdán közleményt jelentetett meg honlapján:

„Számunkra is csalódást keltőek azok az eredmények, amelyeket a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata elért az elmúlt időszakban. December 20-át követően a csapat tulajdonosánál vesz részt egyeztetésen a csapat vezetése, a szakmai stáb, ahol értékelik az elmúlt időszakot. A megbeszélést követően a döntésekről tájékoztatjuk a közvéleményt, addig a hátralévő feladatokra koncentrál mindenki.”

A közleményből kiolvasható, december 20-ig nem lesz változás, addig mindenképpen Juan Pastor irányítja a szegedieket. Hogy utána is így lesz-e, a klubvezetés kiáll-e az utóbbi hetekig remek eredményeket produkáló spanyol szakember mellett, netán egy-két játékosnak mondanak fel, vagy más átszervezést hajtanak végre, az karácsonyra eldől.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik