Sport

Péppé verte ellenfelét a bokszoló, a világbajnokot akarja

A brit Billy Joe Saunders a kanadai Québecben megőrizte középsúlyú világbajnoki övét a Bokszvilágszervezetnél (WBO), miután hazai közönség előtt győzte le egyhangú pontozással David Lemieux-t. A kanadainak egyébként a mérlegelésen az alsógatyáját is le kellett dobnia, hogy súlyhatáron belül legyen. Saunders profi mérlege 26-0.

Ugyanezen a gálán volt egy érdekes összecsapás is, a 25 éves amerikai, Antoine Douglast akarták kicsit előrébb juttatni a rangsorban, ehhez a 33 éves írt, Gary O’Sullivant kellett volna legyőznie. Csakhogy, a rutinosabb bunyós az ötödik menetben nagyon elkapta a fonalat, akkor már tiszta ütésekkel sorozta ellenfelét, a hetedikben pedig végül addig ütötte, mígnem a mérkőzésvezető közbe nem lépett.

O’Sullivan a győzelem után azt üvöltötte, oda neki Saunderst vagy Lemieux-t a következő meccsre. A brit az, akivel korábban már találkozott, 2013-ban kikapott pontozással. Egyelőre kicsit távolinak tűnik egy Saunders-O’Sullivan mérkőzés, de ki tudja, lehet összejön az írnek, amit akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik