Sport

Óriási meglepetést hozott az NFL londoni meccse

A Jacksonville Jaguars vasárnap 44-7-re kiütötte az eddig veretlen Baltimore Ravens csapatát a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) harmadik játéknapján.

A londoni Wembley Stadionban rendezett találkozó eredménye nagy meglepetés, tekintve, hogy a “vendég” Ravens védelme az eddigi találkozóján kiemelkedő volt, összesen tíz labdát szerzett, ezúttal viszont a pályaválasztó Jaguars könnyedén masírozott át az egységen.

A Jaguars irányítója, Blake Bortles 244 yardot passzolt, emellett volt négy touchdown-átadása, ebből hármat Mercedes Lewis kapott el. A Ravens vezére, Joe Flacco viszont rendkívül rossz napot fogott ki, mindössze 28 yardig jutott és kétszer adta el a labdát.

Az NFL mostani idényében további három meccset rendeznek a brit fővárosban: jövő héten a Miami Dolphins “fogadja” a New Orleans Saints együttesét a Wembleyben, majd október 22-én a Los Angeles Rams az Arizona Cardinals gárdáját, egy héttel később pedig a Cleveland Browns a Minnesota Vikings csapatát látja vendégül a Twickenham Stadionban.

Végeredmény – NFL, alapszakasz

Jacksonville Jaguars-Baltimore Ravens 44-7

Ajánlott videó

Olvasói sztorik