Sport

Buffon hihetetlen búcsúja Bolttól

A Juventus legendás kapusa a közösségi médiában üzent a visszavonuló Usain Boltnak.

“Minden történet véget ér, és ha a kezdete rendkívüli, a végének is emlékezetesnek kell lennie” – írta a világbajnok kapus, Gianluigi Buffon a Twitteren Usain Bolt visszavonulásáról, utalva a jamaicai sprinter rosszul sikerült utolsó versenyére.

“Minden idők leggyorsabb embere, a villámatléta visszavonul. Elkerülhetetlen. És hihetetlen, ahogy az egész pályafutása” – folytatja Buffon.

De az életben nem igazán hagyjuk abba a futást soha. Csak egy másik pályán folytatjuk. Fuss tovább, amíg a világ még mindig téged próbál utolérni.

Bolt a londoni atlétikai vb 100-as sprintszámában harmadik lett két amerikai, Justin Gatlin és Christian Coleman mögött. A közönség füttyszóval fogadta az eredményt, vélhetően részben Bolt győzelmét akarták látni, másrészt viszont ellenszenveztek a doppingért kétszer is eltiltott Gatlinnel.

Bolt személyében egy korszakos egyéniség távozik a sportágtól, ráadásul az utolsó egyéni versenye – váltóban még rajthoz áll majd – elég furcsán sikerült, ami akár válságba is sodorhatja az atlétikát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik