Sport

Iváncsik Tamás hazatérhet, három ajánlata is van

iváncsik tamás (iváncsik tamás, )
iváncsik tamás (iváncsik tamás, )

Iváncsik Tamás idény végén, másfél év után távozik Elverumtól. A norvég bajnok után vagy visszatér az NB I-be, vagy valamelyik skandináv csapatban folytatja a pályafutását a 34 éves szélső. A döntés hátterében családi okok vannak, a válogatott kézilabdázó két gyermeke érdekében válogat az ajánlatok közül.

Az eddig kapott külföldi ajánlatokat éppen a nagyobbik lányom és a család nyugalma érdekében nem fogadtam el. A feleségem és a gyerekek már eddig is rengeteg áldozatot hoztak, többször költöztünk, új környezet, új óvoda. Ez két gyerekkel nem volt könnyű, de talpraesettek, okosak a lányok és megbeszéltünk mindent otthon, ők meg jól alkalmazkodtak. Pillanatnyilag úgy látom, nem lenne értelme másik országba, más kultúrába vinni a lányokat. Megbeszéltük, hogy vagy skandináv országba megyünk tovább, és akkor megmarad a gyerekeknek a nyelvi folytonosság, és az azonos oktatási rendszer, vagy hazajövünk Magyarországra.

– mesélte a Nemzeti Sportnak Iváncsik Tamás.

Csapatneveket nem említve a kézilabdázó hozzátette: három magyar klubtól keresték meg, még nincs döntés, de nagyon szívesen szerepelne újra NB I-es csapatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik