Sport

Esélye sem volt az Egernek a bronzmeccsen

Szombat délután a bronzéremért küzdhetett a ZF Eger a vízilabda Bajnokok Ligájában, miután a pénteki elődöntőben szoros mérkőzésen alulmaradt a Szolnokkal szemben.

Rettentően dekoncentráltan játszott a magyar csapat, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a szerencse is a Pro Reccóval volt az első negyedben, amely 3-1-el végződött – ám már ekkor érezni lehetett, hogy nincs egyben az Eger.

Félidőre már világos volt, hogy a magyar együttes nem tud lépést tartani az olaszokkal, Dabrowski Norbert vezetőedző nem sokkal a második negyed vége előtt kivörösödött arccal ordított játékosaival az időkérés során.

A harmadik játékrészre már ötgólos hátrányban úsztak ki az egriek, amely a negyed végére hatgólosra duzzadt, de legalább egyértelműen jobban játszott az Eger. A végeredmény elég csúnyára sikeredett, 15-6-ra nyert a Pro Recco.

A 2017-es Bajnokok Ligájában eddig összesen kapott 11 gólt a ZF Eger a Final Sixben, így a legjobb négy lett a csapat számára a végállomás. A Dubrovnik-Szolnok döntőt szombaton 16:45-kor játsszák.

Bajnokok Ligája, bronzmeccs, végeredmény:

Pro Recco (olasz)–ZF-Eger 15–6 (3–1, 4–1, 3–2, 5–2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik