Sport

Egész sorozat pucér kép látott napvilágot az MTK úszóedzőjéről

Az ügy kirobbantója a rendőrségen hat lányt nevezett meg, akiknek T.R. többek közt merev hímtagjáról készült közeli képeket küldött.

egy hete számoltunk be arról, hogy T.R., aki jelenleg az MTK, és a szövetség kiemelt, állami fizetéssel és márkás autóval támogatott úszóedzője, aki többek közt a válogatott úszó, Kozma Dominik felkészüléséért is felelős, a fullank.hu állítása szerint meztelen fotókat küldött fiatalkorú, 18 év alatti tanítványainak. Úgy tudjuk, az esetek nem mostanában történtek.

A fullank.hu most újabb fotókkal állt elő. Ahogy a lap írja,

a képek között van olyan is, amit T.R. saját merev hímtagjáról készített közelről. A másik fotográfián pedig mintha csókolna, sőt az egyiken a nyelvét  öltögeti, hogy miért, azt inkább az olvasó fantáziájára bízzuk. A kép összeállítás egy telefon messengeréből lett kifotózva. A kitakart képen pedig feltehetően a telefon tulajdonosa  egy lány látható, de közelebbi nem árulhatunk el.

Honlapunk úgy tudja, hogy a képek jóval korábban, az edző előző munkahelyén, még Kőbánya SC-s korában készültek. Ennek ellenére furcsa, hogy jelenleg munkáltatója épp ezen a címen hallgat, mondván, semmi köze az egészhez, lévén ők 2014-ben szerződtek T.R.-el, míg a képek ez előtt készültek.

Megjegyzendő az is, T.R. jelenlegi tanítványai és azok szülői közössége közleményt adott ki, amiben azt írják, a cikkben megfogalmazott állítás teljes mértékben valótlan.

Soha semmi olyan nem történt az edző és a gyerekek között, ami a legcsekélyebb mértékben is utalt volna a felhozott vádra

– írják.

Szerintük ez az egész az edzőt lejárató hadjárat része, ami nélkülöz minden alapot és tényt, a szülőknek és a tanítványoknak pedig továbbra is töretlen a bizalma az edzőben.

Az ügyben zajlik a rendőrségi nyomozás, amely keretén belül az ügyet kirobbantó fullank.hu újságírót is tanúként hallgatták meg. A hétfői Blikk-nek Menyért Mészáros László azt nyilatkozta:

Információm szerint több lánynak hasonló képeket küldött, a rendőrségen, amikor tanúként kihallgattak, ha olyan fiatal nevét mondtam el, akivel közelebbi kapcsolata lehetett a férfinak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik