Sport

BL: a Veszprém jövendőbeli edzője most még a Flensburggal verné meg a magyar bajnokot

Február elsején robbant a hír, mely szerint nyártól Ljubomir Vranjest nevezi ki vezetőedzőnek a Telekom Veszprém. A magyar kézis társadalom még fel sem dolgozta a dolgot, máris jött a következő fejlemény: a svéd szakember a férfi válogatott élén is Xavier Sabaté utódja lesz.

Vranjes a Bajnokok Ligájában ezen a hétvégén éppen jövendőbeli kenyéradója ellen vezeti harcba a jelenlegit, a Flensburg látogat ugyanis hazánkba a csoportkör utolsó fordulójában. Amennyiben a magyar gárda nem kap ki az EHF által a hét mérkőzésének nevezett meccsen, akkor megőrzi harmadik helyét az A csoportban.

Én is emberből vagyok, úgyhogy minden bizonnyal különleges érzés lesz ott állni a csarnokban a közönség üdvrivalgása közepette, de a bemelegítés során és a mérkőzésen kizárólag a Flensburgra koncentrálok majd, mert profi vagyok

-idézi az MTI a szerb származású mestert.

A Szeged szerdán már lejátszotta utolsó csoportmeccsét, abban az esetben zár másodikként, ha a Meskov Breszt legyőzi idegenben a címvédő Kielcét.

Bajnokok Ligája, 14. forduló:

A csoport: Telekom Veszprém – Flensburg-Handewitt (német) szombat 17.30

Az állás: 1. Barcelona (spanyol) 23 pont, 2. Paris Saint-Germain (francia) 22, 3. Telekom Veszprém 16, 4. Flensburg-Handewitt 15, 5. THW Kiel (német) 12, 6. Orlen Wisla Plock (lengyel) 8, 7. Bjerringbro-Silkeborg (dán) 6 8. Kadetten Schaffhausen (svájci) 2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik