Sport

Tunéziai játékossal pótolja Lökét a Győr

A Siófok KC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Aszma el-Gaui a Győri Audi ETO KC csapatához igazolt. A tunéziai-magyar beálló másfél évre írt alá a magyar bajnokhoz.

Heidi Löke november elején jelentette be, hogy gyermeket vár, akkor így nyilatkozott:

Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat.

A 25 éves el-Gaui a Siófok harmadik legeredményesebb játékosa az aktuális szezonban 34-szer talált be a bajnokságban, így nagy érvágás a távozása.

Először is szeretném megköszönni a Siófok KC pozitív hozzáállását az átigazoláshoz, örömteli, hogy lehetővé tették a transzfert. El-Gaui egy fiatal, agilis játékos, aki reményeink szerint jól illeszkedik majd a Győri Audi ETO KC játékrendszerébe. Bemutatkozására még idén sor kerül, hiszen az Érd elleni meccsen már pályára is léphet

-nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke. El-Gaui 2015 nyarán Oroszországból igazolt Siófokra, ő így búcsúzott:

Nagyon szép időszakot töltöttem Siófokon, hálás vagyok a klubnak azért, hogy megadták nekem a lehetőséget a fejlődésre. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és mindenkinek, aki a Siófok KC-nál dolgozik, a belém vetett bizalmat. Külön meg szeretném köszönni Fodor János ügyvezetőnek, hogy hozzájárult az átigazoláshoz és így valóra válthatom az álmaimat. Örökre a szívembe zártam a Balaton partját. Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik