Sport

Nem lesz többé bazári majom napjaink egyik legjobb ketrecharcosa

A napokban felröppent a pletyka, hogy Conor McGregor visszavonul. A 27 éves ír ketrecharcos márciusban elszenvedte első vereségét a UFC-nél, egyesek szerint ez annyira megviselte, hogy befejezi.

McGregor csütörtökön közleményt adott ki a Facebookon. Ebben hosszasan ecseteli, hogy rossz irányba tart a karrierje, de ezen változtatni fog lemondja az érdektelennek tűnő interjúkat és a szerinte felesleges médiamegjelenéseket. Mint írta:

őt azért fizetik, hogy harcoljon, nem azért, hogy promótert játsszon.

Elege van abból is, hogy elvárják tőle a folytonos nyilvános szereplést. Ő ebbe belefáradt, és abban bízott, hogy ha nem is mondhatja le az összes megjelenést, sikerül majd lecsökkenteni ezek számát, hogy csak a sportra koncentrálhasson. Ezt azonban elutasította a UFC.

Most nem táncolok úgy, ahogy ti fütyültök. Majd más majmok megteszik.

Megjegyezte: reméli, hogy az a 400 millió dollár, amit a legutóbbi három fellépése során termelt elegendő ok lesz arra, hogy békén hagyják.

Napjaink egyik legjobb ketrecharcosa csak azt akarja csinálni, amihez ért, és amit szeret: küzdeni a ringben. A jövőbeni sikerek érdekében pedig újra megtesz mindent, így gőzerővel készül a következő fellépésére, ami a tervei szerint az UFC 200-on lesz, melyet július 9-én rendeznek Las Vegasban.

Csak hogy mindenki tisztában legyen vele: NEM VONULOK VISSZA

– ezzel zárta sorait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik