Sport

Elek Gábor: Rég kaptunk ekkora pofont

Egy hete van a Fradinak, hogy felálljon a padlóról.

A női kézilabda NB I szombat esti rangadóján a Győri Audi ETO KC hazai környezetben simán, 11 góllal legyőzte az ősi rivális FTC Rail Cargo Hungaria együttesét.

A találkozó után Elek Gábor vezetőedző érhetően nem volt boldog, a klub hivatalos honlapjának így nyilatkozott:

Rég kaptunk már ekkora pofont, semmilyen játékelemben nem értük el a kívánt szintet. Fegyelmezetlenül játszottunk, sok volt a pontatlanság és a kapkodás. Sürgősen javítanunk kell a hibákat, főként a fejekben.

A beállós, Szamoránsky Piroska is elmondta véleményét az összecsapással kapcsolatban, szerinte ez az eredmény és teljesítmény nem volt méltó a klubhoz és a szurkolókhoz:

Tudtuk, hogy nem ez a mérkőzés lesz a legfontosabb, hanem a két Bajnokok Ligája találkozó, de ez az eredmény és teljesítmény nem volt méltó a Ferencvároshoz és szurkolóinkhoz. Az első negyed órában még jól játszottunk, de utána hirtelen minden megváltozott. Nem segítettünk be egymásnak védekezésben és elöl is sorozatosan rontottunk. Nem dőlt össze a világ, de nagyobb hitre, akarásra lesz szükségünk jövő héten. Képesek vagyunk arra, hogy felálljunk ilyen vereség után is, de ahhoz még jobb edzésmunkára és teljesítményre lesz szükség a meccsen.

A Fradinak gyorsan össze kell szednie magát, a két együttes jövő hét szombaton már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén találkozik Dabason. A visszavágóra majd április 9-én kerül sor a kisalföldi városban.

A Magyar Kupában is összefutnak majd, ahol az elődöntőben egymás ellen meccselnek. És akkor ott van még a bajnokság is…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik