Sport

Egerszeginek is van véleménye a Hosszú-ügyről, de ő egy emberért aggódik nagyon

Az ötszörös olimpiai bajnok megdöbbent, amikor meghallotta a szövetségi kapitány lemondását.

Amint arról már beszámoltunk, csütörtökön lemondott posztjáról az úszók kapitánya, Kiss László. A 75 éves szakember úgy érezte, Hosszú Katinka szerdai sajtótájékoztatója után megalázó helyzetbe került. A Nemzeti Sport megkérdezte az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztinát is az ügyről.

Egerszegi elmondta, amikor meghallotta a hírt első reakciója az volt, hogy ez nem lehet igaz. Kiss Lászlóval még csütörtök délelőtt is beszélt, akkor a szakembernek volt egy mondata, amellyel a lemondására célzott. A korábbi kiváló úszónő szerint Kiss mellett nagyon sok ember kiállt. Viszont ezt a hercehurcát nem bírta elviselni, így született meg a döntés, miszerint lemond.

A bejelentés után Egerszegi megpróbálta elérni telefonon a szakembert, de nem járt sikerrel. A korábbi tanítványa nagyon aggódik érte, hiszen az utóbbi időszak megviselte Kisst, pedig többször is mondta neki, hogy ne vegye magára a dolgot.

Az ötszörös olimpiai bajnok szeretné, de nem biztos benne, hogy a folyamat már visszafordítható. Szerinte hiába 75 éves Kiss László, olyan szeme és tudása keveseknek van a tehetségekhez, mint neki.

Egerszegi elmondta, van véleménye a Hosszú-ügyről, de őt most csak a leköszönő kapitány foglalkoztatja.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik