Sport

Világújdonság az M4 sporton

Nem akármilyen tehetségkutató műsorral jelentkezik decemberben a köztévé. Indul "A jövő négy keréken"!

Lényegében írhatnánk azt is, hogy a köztévé megpróbálja megtalálni a magyar Lewis Hamiltont, vagy éppen Sebastian Vettelt, hiszen a decemberben induló, új, 10 részes tehetségkutató műsor, a “A jövő négykeréken”, az autóversenyzés terepére merészkedik – számolt be a comment.blog.hu.

Mondjuk mi azt sem bánnánk, ha “csak” Michelisz Norbi kaliberű versenyzők tűnnek fel a nemzetközi licence alapján leforgatott ilyen-olyan kereskedelmi tehetségkutató műsorok mellett újdonságnak számító adássorozatban. Leszögezzük, elsőre nem is tűnik rossz ötletnek. Ráadásul a világon egyedülálló próbálkozás, hasonló formátumban nem kerestek még tévés realityben autóversenyzőket, így siker esetén akár nemzetközi karrierrel is kecsegtet.

A vetélkedő a jövő magyar autóversenyzőjét keresi, úgy, hogy a több száz jelentkező közül a szimulátorból a versenyautóig juttatva próbál igazi versenyzőt faragni a legjobbakból.

Az autóversenyzés népszerű, a Forma-1 a legnézettebb műsorok közé tartozik az M4-en. Kérdés megfelelő tartalommal, képi világgal, izgalommal tudják-e megtölteni a tíz részt? Ha igen, úgy a siker biztosnak tűnik.

A sorozatot élő adás zárja, ott derül ki, a nyolc legjobb versenyző közül ki kapja majd az ötletgazda Horváth Norbert által felajánlott fődíjat, az egyéves profi versenyszerződést, a Swift Cup Europe versenysorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik